Deel jouw waardering over voorzieningen voor zorg en ondersteuning

Welke zorg en ondersteuning verleent de voorziening die je wil waarderen?

Jeugdhulp

Opgroeien. Soms gaat alles vanzelf. Soms loopt het stroef. Als kinderen, jongeren en hun context het moeilijk hebben, kunnen ze een beroep doen op jeugdhulo voor advies, ondersteuning en begeleiding.

Kinderopvang

Baby’s en peuters kunnen in de kinderopvang terecht bijvoorbeeld wanneer hun ouders werken of een opleiding volgen. Kinderbegeleiders ondersteunen de kinderen om te spelen en te ontdekken, samen met andere kinderen.

Ouderenzorg

Waardeer een woonzorgvoorziening. Elke oudere of persoon met een langdurige zorg- en ondersteuningsnood, waarvoor thuiszorg niet volstaat, kan hier terecht.

Zorg en ondersteuning voor personen met een handicap

Waardeer een woonzorgvoorziening. Elke oudere of persoon met een langdurige zorg- en ondersteuningsnood, waarvoor thuiszorg niet volstaat, kan hier terecht.
Alt tekst

Het platform waar jij jouw waardering voor zorg en ondersteuning kan delen met anderen

Het platform biedt informatie om mensen te helpen kiezen voor een zorgaanbieder of voorziening die het beste past bij hun wensen. Het is een manier om burgers een stem, invloed en keuze-informatie te geven wanneer ze in aanraking komen met zorg en ondersteuning.
Alt tekst

Een betrouwbaar en onafhankelijk platform waar we met en voor mensen ervaringen over zorg en ondersteuning delen

Het team dat het waarderingsplatform beheert, toetst waarderingen aan de richtlijnen en publiceert ze. Zorgaanbieders en voorzieningen kunnen deze waarderingen inzetten voor betere zorg en ondersteuning. Met jouw waardering kan je de voorziening en in het bijzonder alle zorgverleners en ondersteuners een hart onder de riem steken.
Alt tekst

Meer dan 10.000 mensen hebben hun ervaring & waardering gedeeld over meer dan 1.500 Vlaamse voorzieningen van zorg en ondersteuning

4.1/5

WZC Maretak

WZC Maretak is een uitzonderlijk woonzorgcentrum waar bewoners met warmte en zorg worden omringd. Het vriendelijke personeel creëert een gastvrije sfeer en biedt professionele zorg op maat. Een plek waar ouderen zich echt thuis kunnen voelen.

22 maart 2023
4.1/5

WZC ABC

WZC ABC is een uitzonderlijk woonzorgcentrum waar bewoners met warmte en zorg worden omringd. Het vriendelijke personeel creëert een gastvrije sfeer en biedt professionele zorg op maat. Een plek waar ouderen zich echt thuis kunnen voelen.

Lees meer 22 maart 2023
4.1/5

WZC Lorem ipsum

Een plek waar ouderen zich echt thuis kunnen voelen.

22 maart 2023

Nieuws over het waarderingsplatform

Alt tekst

Waarderingstool getest door gebruikers WZC en VAPH en positief onthaald.

30 juni 2023
Alt tekst

Ontdek de nieuwe zorgvoorzieningen die vanaf 2024 aansluiten op ons platform.

26 juni 2023
Alt tekst

Benieuwd hoe onze redactie werkt? Ontdek onze werkwijze in onze nieuwe podcast!

23 juni 2023

Deel je ervaring en help anderen om de juiste zorg en ondersteuning op maat te vinden

Schrijf een waardering