06 May 2024

100 waarderingen gepubliceerd

Het waarderingsplatform is nog maar net gelanceerd en we hebben de kaap van 100 waarderingen al bereikt. Bedankt om jullie ervaringen massaal te delen!

Marcel Eberle Scbrepquyom Unsplash

100 waarderingen gepubliceerd

Het waarderingsplatform is nog maar net gelanceerd en al heel wat mensen hebben een waardering geschreven over een woonzorgcentrum, een kinderopvang, een jeugdhulporganisatie of een organisatie voor de zorg en ondersteuning van personen met een handicap. Intussen hebben we de kaap van 100 gepubliceerde waarderingen bereikt. Bedankt om jullie ervaringen massaal te delen!

Wist je dat… je jouw waardering moet bevestigen vooraleer hij op de website staat? Het kan dus zijn dat je een waardering geschreven hebt, maar dat je de bevestigingsmail uit het oog verloren bent en je waardering niet op het platform staat. Check zeker je mailbox en bevestig jouw waardering om hem publiek te plaatsen.

Will je een waardering schrijven, maar vind je de organisatie niet terug? Dat komt omdat het project momenteel in een testfase zit. Organisaties nemen vrijwillig deel aan deze testfase. Enkel deze deelnemers staan op het platform. Lees er meer over bij de veelgestelde vragen.

Foto © Marcel Eberle, Unsplash

Marcel Eberle Scbrepquyom Unsplash

Ook interessant voor jou

Towfiqu Barbhuiya Ozubnc 6E2s Unsplash

De vijf meest gestelde vragen over het Waarderingsplatform beantwoord

05 June 2024